Wednesday, May 18, 2011

Democratische Affaire

Toen Ideologie Pancasila begon te worden gemarginaliseerd in elke ademtocht kehiduban natie en staat, dan is dat excessen van het leven die de neiging heeft te gaan in een cirkel, en de maalstroom van de globalisering te slepen op het leven van egoïsme lijkt, hedonisme, Kapitaslisme, die allemaal zal een aantal problemen op alle lijnen van het leven, geloven of notities. Nuance Kerakyata Yang geleid door de wijsheid van de vertegenwoordiger van wikken en wegen, is verdwenen, alleen de directe democratie die leidde tot democratische affaire, toen de politieke rekrutering gebeurt via vuile manieren om de politiek Mony, (afwijking uitvoering van artikel 22 E van de 1945 Grondwet) praktijk


Te meer wanneer de rechtshandhaving ervaring obstakels die de moraliteit van de rechtshandhaving sector, die viel op materialistische, dus het idealisme bedekkingsvariabele halauan geweten dat in staat is om de interpretatie van de artikelen van een boek over de wet te veranderen veroorzaakt, dan is er alleen het bereiken van de rechtszekerheid om de uitsluiting van juridische rechtvaardigheid .

Het zien van de realiteit op de lapanganyang dus laat ons denken dat we moeten altijd het leven van de politiek profiel dat zo alarmerend?, Tot wanneer zal deze zaak doen in de situatie verandert voor het beter? Zal onze volgende generatie moet erven van een dergelijk systeem? . Zonder enige poging om wijzigingen door middel van onderwijs zo vroeg mogelijk aan het begrip te herstellen en verdiepen van de Pancasila ideologie?, Die in feite ver van het begrijpen van onze huidige generatie, dat dit te wijten is aan het loslaten van de Vijf Principes van Onderwijs te beginnen vanwege de politieke trauma doeloe tempo.

Nuance is niet ontstaan ​​wanneer onze kinderen zijn onderwijs gegeven over de ideologie van de Pancasila door Civic onderwerpen, civik recht, PMP, PPKn, maatschappijleer, die nodig is als een les moet worden bereikt met een minimum volledigheid criteria met het oog op een hogere rang niveau te bezetten, bel vereiste toename van de klas, samen met Indonesische Buitenlandse Studies en Onderwijs Agama.Teori worden grandioze, maar de feiten van de geschiedenis, gebeurtenissen uit het verleden kan niet worden ontkend.

Daarom kan niet worden ontkend dat elke natie zijn eigen karakteristieken heeft, in lijn met de cultuur van elke natie. Kenmerken van een natie kan niet diunifersalkan, want het zal de ongelijkheid te bevorderen in de verschillende sectoren van het leven, ik hoop .... Ik hoop dat Indonesië overwint altijd Amen

1 comment:

coment :